Søndervig Klitvej 23, 6950 Ringkøbing

Kontakt home Herning for at høre nærmere om pris og muligheder

Få hundrede meter fra det kommende Lalandia 3 i Søndervig ligger denne ejendom med ca. 2,6 ha stor grund med lokalplan, der giver mulighed for erhverv til rekreative formål og til at drive forlystelsespræget erhverv, men i forbindelse med opførelsen af Lalandia 3 er Ringkøbing-Skjern Kommune ved at gentænke området, hvori denne ejendom er beliggende, så det er nu, at der er mulighed for at få medbestemmelse på, hvad netop denne ejendom skal bruges til.

Er det er din virksomhed, der skal have glæden af at profilere sig mod både Holmsland Klitvej, men i særdeleshed også mod den kommende nye omfartsvejs, som afgrænser ejendommen mod øst, samt kommunens tanker om en stor - gratis - parkeringsplads umiddelbart nord for ejendommen?

Kommunen skønner, at op imod 9.000 biler i højsæsonen vil passere på den kommende omfartsvej, hvilket giver stor reklameværdi for den kommende virksomhed, forretning eller forlystelse etc, som kommer til at ligge her.
Foruden omfartsvejen vil der også fortsat være mange, der benytter Holmsland Klitvej ind til centrum af Søndervig - ikke mange ejendomme har så stor mulighed for eksponering mod to så trafikerede veje.

På ejendommen er pt. flere, små bygninger, der har været brugt i nuværende ejers erhverv, men disse kan let fjernes.
Derudover er der lækker bolig på i alt 343 m² bolig, som enten kan benyttes af ny ejer eller som 'portnerbolig' for bestyrer af kommende erhvervsaktivitet, eller ejendommen kan eventuelt ombygges til café, butik, reception eller... Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Unik mulighed for at få en placering i Søndervig, hvor der ikke er mange andre ejendomme, der kan præstere den samme synlighed.