Søndervig Klitvej 23, 6950 Ringkøbing

Kontakt home Herning for at høre nærmere om pris og muligheder

Som det absolut mest centrale område af den del af Nyhavn, som Ringkøbing-Skjern Kommune lægger op til, skal være Søndervigs nye, attraktive rekreative udflugtsmål, ligger denne ejendom (se kortbilag med markering af ejendommen), der med sine knap 3 ha udgør ca. 2/3 af de ca. 4,5 ha af Nyhavn, hvor der planlægges for rekreative formål.

Ringkøbing-Skjern Kommune har varslet mulighed for en ny lokalplan, der vil tilgodese turismen med rekreative formål i området, og der er allerede nu flere planer – og endnu flere idéer – for hele området. Bl.a. stor, gratis parkeringsplads i den nordlige del af Nyhavn, mulig flytning af Sandskulpturfestival til området, stort regnvandsbassin i den sydlige del, hvor der muligvis også bliver tænkt andre former for ”forlystelse” ind og ikke mindst undersøgelse af muligheden for en ny dagligvarebutik umiddelbart nord for selve Nyhavn.

Kommunen skønner, at op mod 9.000 biler i højsæsonen vil passere på den nye omfartsvej, hvilket kan give uvurderlig reklameværdi for den kommende virksomhed, forretning, forlystelse etc., der kommer til at ligge her. Foruden omfartsvejen vil der også fortsat være mange, der benytter Søndervig Klitvej ind til centrum af Søndervig, og der er således mulighed for stor eksponering mod to meget trafikerede veje.

Der er på grunden en dejlig bolig i to plan på i alt 343 m², som kan benyttes af ny ejer eller som 'portnerbolig' for bestyrer af kommende erhvervsaktivitet på grunden. Alternativt kan en ny lokalplan eventuelt give huset nye muligheder, f.eks. ombygning til café, butik, reception, kontor, escape room eller…?

Skal det være dit projekt på denne unikke beliggenhed, med mulighed for at profilere sig mod både Søndervig Klitvej og den spritnye del af Holmsland Klitvej, der udgør omfartsvejen, som afgrænser ejendommen mod øst, og med blot få hundrede meter til Lalandia, så er det nu, du skal slå til, så du også kan få muligheden for at præge den kommende lokalplan.

En ejendom med unik placering og projektmuligheder, der ikke finder sin lige i Søndervig!